Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@17:39:14 GMT

خیابان‌های مصر به چراغ‌های خورشیدی مجهز می‌شود

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۹۹۶۱۴

خیابان‌های مصر به چراغ‌های خورشیدی مجهز می‌شود

دولت مصر تمام شهرها و روستاهای کشور را مجهز به لامپ‌های ال ای دی کرده است که نیروی خود را از نور خورشید تامین می‌کند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، هدف دولت مصر از به‌کار گیری چراغ‌های خورشیدی کاهش بار شبکه الکتریسیته و پیشگیری از قطع برق در سراسر کشور بود. پروژه تبدیل چراغ‌های معمولی به چراغ‌های خورشیدی در سراسر کشور مصر در سال ۲۰۱۳ و با نصب این چراغ‌ها در سراسر مناطق اصلی کلانشهر قاهره، پایتخت مصر آغاز شد و سپس در سال ۲۰۱۴ به سمت شهر ساحلی سوئز امتداد یافت تا در نهایت کل را در برگرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اوایل سال ۲۰۱۵، خیابان‌های زیادی، به طول ۹ مایل، از جزیره تفریحی دریای سرخ (  Red (Sea در شهر شرم‌الشیخ مصر، با سرمایه‌گذاری سازمان صنعتی‌سازی جهان عرب به مبلغ حدود دو میلیون و ۱۰۰ هزار دلار، به چراغ‌های خورشیدی مجهز شد.

بسیاری از مسئولان در شهرهای دیگر مصر نظیر اسکندریه، وادی‌الجدید، اسماعیلیه و کوم امبو نیز طی اقدامی مشابه شروع به تبدیل چراغ‌های معمولی خیابان‌ها به چراغ‌های ال‌ای دی خورشیدی کردند. وزیر برق مصر طی امضای قراردادی با سازمان صنعتی‌سازی جهان عرب سرمایه‌گذاری پروژه فوق را به عهده گرفت و مبلغ ۱۵۷ میلیون دلار را برای تبدیل چهار میلیون لامپ شهری به چراغ‌های ال ای دی در سراسر کشور، در اختیار این سازمان قرار داد.

سازمان صنعتی‌سازی جهان عرب طی تحقیقاتی به این نتیجه رسید که در صورت جایگزین کردن یک تیر چراغ برغ ۴۰۰ وات با یک لامچ ۱۵۰ وات در هر ماه حدود هفت میلیون و ۵۰۰ هزار دلار ذخیره خواهد شد در حالی‌که با تبدیل یک لامپ ۲۰۰ واتی به یک لامپ ۱۰۰ واتی، به میزان چهار میلیون و ۸۵۰ هزار دلار در ماه هزینه ذخیره می‌شود. بنابراین، با پیاده‌سازی پروژه در یک سال اول ۱۹۷ میلیون دلار ذخیره شد و مصرف الکتریسیته شهری تا حدود ۶۰۰ مگاوات کاهش یافت. علاوه‌براین، استفاده از چراغ‌های ال‌ای‌دی خورشیدی تا حد زیادی مانع از قطع شدن برق به خصوص در ماه‌های اوج مصرف الکتریسیته در سراسر کشور مصر شد.

در خیابان‌های کشور مصر بیش از ۱۰ میلیون چراغ روشنایی وجود داشت که این تعداد حدود ۶ درصد از کل انرژی برق مصرفی کشور را تشکیل می‌داد. وزیر برق این کشور به این نتیجه رسید که تبدیل تمام این چراغ‌ها به لامپ‌های خورشیدی هزینه زیادی را در بر دارد و بنابراین تصمیم گرفت راهکارهای دیگری جهت کارآمدی بیشتر روشنایی شهر به کار گیرد. از جمله این راهکارها می‌توان به نصب ابزارهایی برای افزایش ظرفیت نور لامپ‌ها، به کار گرفتن سیستم‌های چرخشی برای روشن کردن خیابان‌ها و میدان‌های اصلی و در صورت امکان تعویض کردن لامپ‌ها و حفظ تیرهای برق اشاره کرد.

کد خبر 390497

منبع: ایمنا

کلیدواژه: خیابان سیستم روشنایی کلانشهرهای جهان شهر شهرهای جهان مصر لامپ های ال ای دی انرژی خورشیدی کلانشهر تولید برق قاهره شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۹۹۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این استان خطرناک‌ترین استان در بحران فرونشست شناخته شده است

به گزارش خبرآنلاین، استان اصفهان از دو منظر به خطرناک‌ترین استان کشور در «فرونشست» تبدیل شده است.

دنیای اقتصاد در گزارشی با عنوان «زمان طلایی زمین سست» نوشت: استان اصفهان از دو منظر به خطرناک‌ترین استان کشور در «فرونشست» تبدیل شده است. مطالعات زمین‌شناسی نشان می‌دهد، اگرچه استان خراسان‌رضوی به لحاظ بیشترین پهنه درگیر فرونشست، اول است، اما بیشترین شهرهای در معرض فرونشست، در استان اصفهان است.

ضمن آنکه باتوجه به تراکم جمعیت در شهرهای اصفهان، این استان در این زمینه حادترین استان کشور در مساله فرونشست به حساب می‌آید.

اصفهان در دوراهی مهار فرونشست یا بروز تبعات ۴گانه این پدیده قرار دارد.

مهار فرونشست از طریق کنترل کشاورزی‌های آب‌بر و پایان دعوای استانی برسر زاینده‌رود امکان‌پذیر است.

درغیر اینصورت افت ارزش ملک یکی از ۴ پیامد منفی فرونشست خواهد بود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902134

دیگر خبرها

  • توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل!
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • تولد توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا در انتظار چراغ سبز اسرائیل/ آیا آمریکا مجوز غنی سازی را به عربستان سعودی می دهد؟/ ریاض در یک قدمی پیروزی بزرگ قرار دارد
  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • چراغ سبز لندن به تداوم همکاری‌های تسلیحاتی با اسرائیل
  • افتتاح پروژه حرم تاحرم و پمپاژ آبرسانی به ۸ روستای بردسکن
  • این استان خطرناک‌ترین استان در بحران فرونشست شناخته شده است