Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، چندی پیش شهرداری تهران تصمیم گرفت برای مقابله با آلودگی هوا مسیر‌هایی را برای دوچرخه فراهم و شهروندان را به استفاده از دوچرخه تشویق کند که چنین امری نیاز به در نظر گرفتن جزئیات دارد که در غیر این صورت به نتایج مطلوبی منجر نخواهد شد و وجود اشتباه در ایجاد خطوط دوچرخه سواری در مقابل ساختمان شهرداری تهران موضوعی است که به چشم می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزهاکه مسئله بیماری کرونا و فاصله گذاری اجتماعی و ترافیک در ساعات پایانی روز بسیار پررنگ است، وجود مسیر‌های دوچرخه سواری کمک بسیار بزرگی برای متعادل سازی شرایط است. دوچرخه در عبور و مرور شهروندان و کاهش آلودگی هوا اهمیت زیادی دارد و به همین دلیل هم شهرداری تهران، توسعه خطوط دوچرخه سواری را شروع کرد.

اینکه شهرداری خطوط دوچرخه سواری را در سطح شهر توسعه می‌دهد،  اهمیت دوچرخه سواری را می‌رساند، اما خطوطی که مبتنی بر قوانین شهرسازی و حمل و نقل باشند ارزشمند است. ایجاد مسیر‌های نصفه و نیمه شاید در ابتدا آغاز پیاده سازی این طرح را نشان دهد، اما در واقع با بی توجهی به قوانین و محدودیت‌های هر منطقه نقص کار را به رخ می‌کشد.

بیشتر بخوانید

شاهکار شهرداری منطقه ۱۶ در ایجاد مسیر دوچرخه/ از سهم پیاده کاستند، بر سواره افزودند

این روز‌ها با نقص‌هایی در ایجاد مسیر‌های مخصوص دوچرخه مواجه می‌شویم که اهرم نظارت بر این امر را زیر سوال می‌برد. از کشیده شدن خطوط دوچرخه در سمت چپ خیابان که بر اساس قانون حتما باید در سمت راست خیابان ایجاد شود، کم شدن وسعت خیابان‌های پر تردد و قدیمی، تبدیل شدن مسیر‌های دوچرخه سواری به مسیر عبور موتور سیکلت‌ها و ایجاد خطر برای دوچرخه سواران و کوچک شدن حریم پیاده راه‌ها تا از بین رفتن مسیر نابینایان در پیاده راه.

حالا با یکی دیگر از مشکلات اجرای طرح خطوط دوچرخه مواجهیم، که درخیابان آزادی و در محدوده منطقه ۹ تهران، درست رو به روی شهرداری منطقه۹ وجود دارد. تیر‌های چراغ برق در مسیر دوچرخه سواری هستند و عملا مسیری برای دوچرخه نیست و گویا صرفا خطوطی نمادین به عنوان مسیر دوچرخه سواری است.

سید مصطفی موسوی لاری، شهردار منطقه ۹ تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: «در خصوص وجود معارض برقی در مسیر دوچرخه در ضلع شمالی خیابان آزادی، مکاتبه و هماهنگی لازم با اداره برق در خصوص جابه‌جایی پایه روشنایی در مسبر دوچرخه انجام شده و پس از طی مراحل قانونی انجام خواهد شد».

فارغ از این قضیه که آیا مکاتبات وهماهنگی‌ها برای جابه‌جایی پایه‌های روشنایی در مسیر دوچرخه انجام شده و نتیجه مثبتی خواهد داشت یانه، قبل از اجرای طرح نیاز به نظارت کافی و لازم است تا با در نظر گرفتن شرایط حاکم بر منطقه و وجود موانع و معارض در مسیر این خطوط ایجاد شود و نیاز به هزینه‌های هنگفت و مجدد برای اصلاح و جابه‌جایی معارض برقی نباشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت شهری شهرداری تهران مسیر دوچرخه دوچرخه سواری خطوط دوچرخه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۳۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از اجرایی شدن طرح ویژه به منظور کاهش جان باختن موتورسواران و عابران پیاده در سراسر کشور خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سردار سید تیمور حسینی در حاشیه سفر به استان اصفهان و شرکت در سی و پنجمین کمیسیون مجمع معاونان حمل و نقل و ترافیک کلانشهرهای کشور با بیان اینکه حدود نیمی از کشته های حوادث رانندگی در معابر شهری کشور را موتورسواران و عابران پیاده تشکیل می‌دهند، اظهار داشت: برای کاهش جانباختن موتورسواران و عابران پیاده یک طرح جامع و کاملی را در دستور کار داریم که ان شاء الله در آینده ای نزدیک به پلیس راهور سراسر کشور برای اجرا ابلاغ می شود.

وی افزود: در این طرح هم از لحاظ موضوعات سلبی و برخوردهای قانونی و هم از لحاظ ایجابی، فرهنگی و اقدامات آموزشی به طور دقیق پرداخته شده و تلاش خواهد شد تا میزان جان باختن موتورسواران و عابران پیاده در معابر شهری به حداقل برسد.

رئیس پلیس راهور فراجا بیان کرد: هم اکنون طرحی با عنوان طرح 10 و 20 در شهر تهران در حال اجرا است که تاثیرات خوبی نیز داشته که پس از ارزیابی و بازخوردگیری و رفع ایرادات آن می توان این طرح را در سراسر کشور اجرایی کرد.

وی تصریح کرد: در طرح 10، تعداد 10 مورد از تخلفاتی که بیشتر منجربه  بی نظمی و حادثه برای موتورسواران می شود مد نظر است و در طرح 20 هم با تعداد 20 تخلف حادثه ساز برخورد می شود.

سردار حسینی گفت: در خصوص پیشگیری از حوادث رانندگی برای عابران پیاده باید یک سری الزامات نظیر روشنایی هوشمند معابر، گذرگاه های ایمن ، تجهیز خیابان ها و بزرگراه ها به پل های مکانیزه شامل بالابر و پله برقی توسط مدیریت شهری شهرها و کلانشهرهای کشور انجام شود.

وی تصریح کرد: البته در کنار این کارها آموزش و فرهنگ سازی هم نیاز است و ان شاء الله مجموعه این کار ها دست به دست هم دهد تا شاهد حوادث کمتری در این حوزه باشیم.

رئیس پلیس راهور فراجا کودکان و سالمندان را 2 گروه سنی آسیب پذیر در حوزه عابران پیاده عنوان کرد و گفت: هر دو قشر کودکان و سالمندان نیاز به مراقبت جدی از سوی خانواده ها دارند و بایستی مسئولیت فردی و اجتماعی خود را در این حوزه انجام دهند.

لزوم جایگزینی خودروهای برقی در کلانشهرهای کشور

وی در پاسخ به پرسشی درباره نقش خودروهای برقی و هیبریدی در کاهش آلودگی هوا هم گفت: در حال حاضر نزدیک به 30 میلیون خودروی دارای سوخت فسیلی در کشور وجود دارد که برای تبدیل این تعداد خودرو به خودروهای برقی باید یک برنامه 30 ساله را پیش بینی کنیم، یعنی در طول 3 دهه کاری کنیم که در انتهای برنامه 30 ساله دیگر اثری از خودروها با سوخت فسیلی و مستهلک در کشور وجود نداشته باشد.

سردار حسینی عنوان کرد: به نظرم باید یک تقسیم کار صورت گرفته و شروع این کار از شهرهای آلوده مانند تهران، اصفهان، مشهد و تبریز کلید زده شود.

وی با بیان اینکه در تمام دنیا برای کلانشهرهایی که در معرض آلودگی هوا هستند یک برنامه ریزی فوری را در نظر گرفته و پیاده سازی می کنند عنوان کرد: به نظرم اگر ما بتوانیم طی یک بازه زمانی 10 ساله در کلانشهر هایی که با موضوع آلودگی هوا دست و پنجه نرم می کنند خودروهای برقی و هیبریدی را جایگزین خودروهای دارای سوخت فسیلی کنیم می تواند یک موفقیت بزرگ در زمینه کاهش آلودگی هوای کشور باشد.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • «تست ژنتیک»، گمشده و چراغ راه ورزش ایران
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • رکابزنی مسیر مهریز تا مشهد با شعار ورزش و سلامتی، کتاب و دانایی
  • روانسازی ترافیک به عنوان یکی از ضروریات کلانشهر کرمانشاه
  • طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده
  • سانحه رانندگی منجر به فوت/ برخورد رونیز با ۲۰۶
  • تداوم عملیات خط‌کشی محوری معابر مناطق ۵گانه ارومیه
  • طرح محله‌محوری مسجد بنیان در ۵۵ محله در دستور کار قرار دارد
  • صدور بیانیه تکراری درباره میدان آرش هیچ حقی برای کویت ایجاد نمی‌کند
  • بیانیه‌های تکراری، حقی برای کویت در مورد میدان آرش ایجاد نمی‌کند